Afbeelding
Foto:

Markloawen voeren hoogheden weer af

OLDENZAAL - Bij O.C.V de Markloawen zijn ze tot 3 januari Hooghedenloos. Afgelopen zaterdag zijn Graaf Coen en Gravin Yvonne afgevoerd samen met hun Secretaris Thijs in een bomvolle zaal van de Broodkont.

Na een paar officiƫle plichtplegingen werden de scepter en ambtskettingen weer aan het bestuur overhandigd. Hierna moesten Coen, Yvonne en Thijs zich omkleden in voor hun bekende overalls. Het was genoeg geweest met al het feesten, BARRAKUS heeft nog genoeg werk liggen voor hun jubileumjaar. Deze drie feestende leden moeten weer aan het normale BARRAKUS leventje gaan wennen. De leden van BARRAKUS kwamen ze dus ophalen om ze weer mee terug te nemen naar hun hal om verder te bouwen aan hun jubileumwagens. De Markloawen willen Graaf Coen en Gravin Yvonne en natuurlijk ook hun Secretaris Thijs samen met hun partners Bjorn en Liane bedanken voor hun regeerperiode. Het was een mooie en gezellige tijd met vele barakke-dansjes. Het is nu tijd voor de nieuwe hoogheden om de Markloawen voor te gaan.

Nieuw seizoen
Op vrijdag 3 januari bent u van harte welkom bij Hotel Het Landhuis om samen met de Markloawen de aftrap van het nieuwe seizoen met de hoogheden in te luiden.