Afbeelding
Foto:

Denekamp en Ootmarsum op de schop

DENEKAMP/OOTMARSUM - Op verschillende plaatsen in Denekamp en Ootmarsum wordt aan de weg gewerkt. Strukton Civiel Noord & Oost voert daar verschillende taken uit in opdracht van de gemeente Dinkelland. Het verkeer kan hier enige hinder van ondervinden.

Waarschijnlijk is het de meeste inwoners al opgevallen dat er volop aan de weg wordt gewerkt in beide plaatsen. De werkzaamheden zijn afgelopen week gestart en voor een deel ook al afgerond. Toch staan er nog een aantal projecten in de planning. Wie 's avonds of 's nachts de weg op moet zal hier iets van kunnen merken. De werkzaamheden in Denekamp concentreren zich op de Scandinavië Route. Daar wordt de weg tussen de rotonde van de Oldenzaalsestraat en de rotonde van de Brandlichterweg en die tussen de rotonde Brandlichterweg en de rotonde Nordhornsestraat voorzien van een oppervlaktebehandeling. Dit valt onder een van de gebruikelijke onderhoudsbehandelingen voor het asfalt. Dit zal in de avond- en nachtelijke uren gebeuren op 9, 10 en 11 september. Het genoemde traject zal dan vanaf ongeveer 19.00 uur tot 06.00 uur afgesloten zijn voor verkeer. Wie toch rond die tijd richting Nordhorn wil rijden zal worden omgeleid via Singravenstraat – de Borghert - Churchillstraat - Nordhornsestraat, en het verkeer richting Oldenzaal via dezelfde omleiding de andere kant op.

Afgeronde werkzaamheden
Ondertussen zijn ook in Ootmarsum al verschillende wegen van een nieuwe asfaltlaag voorzien. De afgelopen week werden de wegen aan de Fonteinstraat, Kampstraat, Papenstraat, Meijerstraat en Moerbekkenkamp onder handen genomen. Ook hierbij is rekening gehouden met de bereikbaarheid van de percelen die aan deze wegen gelegen zijn. Voor het grootste gedeelte zijn deze bereikbaar gebleven, behalve toen specifiek de weg grenzend aan deze percelen onder handen genomen moest worden. Naar verwachting zullen alle wegwerkzaamheden in Denekamp en Ootmarsum op 11 september worden afgerond.