Computercursussen in bibliotheek Oldenzaal

OLDENZAAL - De Bibliotheek Oldenzaal biedt in samenwerking met Seniorweb vanaf september diverse computercursussen aan.

Zo is er de cursus Android Basis; de meeste tablet-en telefoonmerken, zoals Samsung, ASUS en Huawei, gebruiken het besturingssysteem Android. In deze cursus leert u de basisfuncties van uw tablet kennen. De start is op dinsdag 15 oktober. Of de cursus iPad Basis; een cursus voor absolute beginners met de iPad. Er wordt aandacht besteed aan de belangrijkste functies en opties van de iPad. De start is woensdag 11 september.

Computer
Voor de gebruikers van een traditionele computer is er de cursus Windows 10 Basis; bent u beginner of heeft u heel weinig ervaring en wilt u Windows 10 en de beginselen van internetten en e-mailen leren kennen? Volg dan deze basiscursus de start is op 13 september. Voor gevorderden is er Windows 10 Basis Plus; voor iedereen die Windows 10 al wel gebruikt, maar er beter en meer gestructureerd mee wil omgaan. In deze cursus die begint op 25 oktober wordt veel aandacht gegeven aan het orde scheppen in tekst-, foto/video- en muziekbestanden. U leert hoe u de harde schijf opruimt en programma's verwijdert.

Meer informatie
Meer informatie is te krijgen via de Vrijwilligerscentrale Oldenzaal, tel. 0541-571414, mail: info@impuls-oldenzaal.nl. De brochure met alle cursussen en workshops is bij de klantenservice verkrijgbaar of kijk op de website voor de download en het programma: https://tinyurl.com/najaar2019. Voor meer informatie kunt u ook bellen: 0541-512516, vraag naar Amee Bakker.