Afbeelding
Foto:

Drakenbootrace

OLDENZAAL - De Ronde Tafel Oldenzaal organiseert op zaterdag 7 september 2019 de eerste editie van de Drakenbootrace Oldenzaal. Op het Hulsbeek zullen 36 teams in verschillende rondes met elkaar de strijd aangaan voor de winst.

De mannen van de Ronde Tafel zijn al ruim 1 jaar bezig met de voorbereidingen. Het belooft dan ook een mooi spektakel te worden. Leuk voor iedereen om die dag een kijkje te nemen of juist met een team mee te roeien. Naast de race is er ook aandacht voor eten, drinken en muziek.

Goed doel
De opbrengst van dit event gaat naar Stichting Vrienden Gehandicaptensport Oldenzaal. Een stichting die zich al jaren inzet voor het mogelijk maken van sportactiviteiten voor mensen met een lichamelijke en/of geestelijke handicap in en rond Oldenzaal. De Ronde Tafel Oldenzaal heeft zich al meerdere jaren verbonden aan deze mooie stichting. Jaarlijks wordt er een voetbalwedstrijd gespeeld tussen de Ronde Tafel en de G-teams van de Esch. De Ronde Tafel hoopt op een mooie opbrengst van de Drakenbootrace zodat een financiƫle bijdrage geleverd kan worden om aan de nadrukkelijke wens voor de aanleg van een nieuw kunstgrasveld te voldoen. Voor meer informatie: www.drakenbootrace-oldenzaal.nl