Afbeelding
Foto:

Mijn heilige plek

TUBBERGEN - Ieder van ons heeft wel een bepaalde plek die ons zeer dierbaar is. Die plek kan zelfs zo bijzonder zijn dat we het een heilige plek noemen. Heilige plekken zijn namelijk plekken waaraan bijzondere waarde wordt toegekend.

Het zijn plekken die onder andere kracht, troost, rust, blijdschap of dankbaarheid kunnen vertegenwoordigen. Het kan ook een plek zijn waar we God mochten ervaren. Ieder van ons heeft vast wel zo'n bijzondere plek die ons heeft weten te raken, op welke wijze dan ook. Een plek die ons leven misschien heeft veranderd, die een heilige onrust in ons heeft wakker gemaakt of ons hart heeft gestolen. Al die plekken vertellen namelijk een verhaal en elk van die verhalen is bijzonder en uniek. Naar dat verhaal en naar die bijzondere plek van u, van jou is de H. Pancratius parochie op zoek. Doe daarom deze zomer mee met de fotowedstrijd: 'Mijn heilige plek'.

Fotowedstrijd
Van 1 juni tot en met 31 augustus 2019 organiseren de parochie een fotowedstrijd met het thema: 'Mijn heilige plek'. Welke plek is voor u, voor jou heilig en waarom? Doe mee en vertel uw/ jouw verhaal in beeld en woord! Maak een foto van uw, van jouw heilige plek en schrijf in maximaal 90 woorden een toelichting. Stuur dit voor 31 augustus naar: info@hpancratius.nl. De ingezonden foto's zullen onder andere worden beoordeeld op kwaliteit, compositie, sfeer in combinatie met de toegevoegde onderbouwing door de jury. Ook is er een publieksprijs waarvoor u uw stem kunt uitbrengen. Deze prijs is voor de meest aansprekende foto en bijbehorend verhaal, gekozen door het publiek.

Tentoonstelling
Alle ingezonden foto's zullen vanaf 6 oktober middels een rondgang in alle kerken van onze parochie tentoon worden gesteld. Vanaf dat moment start ook de stemperiode voor de publieksprijs. Nadere informatie hierover volgt te zijner tijd.