Vakantiespelweek Impuls komt er aan!

OLDENZAAL - De Vakantiespelweek komt er weer aan! Van maandag 15 juli tot en met donderdag 18 juli kunnen kinderen van 4 tot en met 12 jaar weer volop genieten. Dit jaar is het thema: 'de onderwaterwereld'.

Er zijn weer veel leuke spellen, men gaat hutten bouwen, er is een stormbaan en nog veel meer. Voor de jongste kinderen is er een aangepast programma. Op de laatste avond is er een spelshow en voor kinderen vanaf 9 jaar is er een avondspel. Dit jaar wordt de Vakantiespelweek georganiseerd bij Quick'20 aan de Primulastraat 15. Een dagkaart kost 3 euro per kind. Een weekkaart (geldig van maandag 15 juli t/m donderdag 18 juli) kost voor 4- en 5-jarigen 9 euro en voor 6- t/m 12-jarigen 12 euro.

Vrijwilligers gezocht
De Vakantiespelweek lukt niet zonder de hulp van vele vrijwilligers. De organisatie hoopt dan ook dat ze dit jaar weer een beroep mogen doen op veel mensen die wat tijd over hebben in deze periode. Zij kunnen dan helpen bij het timmeren, knutselen, catering of het begeleiden van de diverse activiteiten. Alle hulp is welkom.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je bellen met Impuls via 0541-571414 en vragen naar Ilse Brummelhuis of mailen naar i.brummelhuis@impuls-oldenzaal.nl. Je kunt ook een kijkje nemen op de site: www.impuls-oldenzaal.nl voor meer informatie. Hier kun je je ook aanmelden.

Grote behoefte
De Vakantiespelweken zijn ook de afgelopen jaren erg populair gebleven. Deze voorzien in een grote behoefte; zeker voor kinderen die door uiteenlopende omstandigheden niet op vakantie gaan met hun familie. Voor hen zijn deze activiteiten een leuk tijdverdrijf in de anders zo lange schoolvakantie.