Afbeelding
Foto:

Wigger Mode strijdt mee voor 'Leukste winkel van het jaar'

LOSSER - Wigger Mode bestaat inmiddels alweer 60 jaar en dit familiebedrijf is daardoor voor vele Lossernaren een begrip. Nu zijn ze genomineerd voor de titel 'Leukste winkel van het jaar' en u kunt mede bepalen of die titel ook daadwerkelijk in de wacht wordt gesleept.

Wigger Mode is niet stil blijven staan in de tijd. Natuurlijk wordt keer op keer de collectie in de winkel vernieuwd, maar ook de winkel zelf wordt regelmatig onder handen genomen. De winkel is herhaaldelijk gemoderniseerd, er heeft uitbreiding plaatsgevonden en er is geïnvesteerd in duurzaamheid. Alles om u als klant een omgeving te bieden waar u niet alleen kleding koopt en kledingadvies krijgt, maar ook een prettige winkelervaring heeft.

Stemmen
De nominatie door de VOTE-company voor 'Leukste winkel van het jaar' wordt door Wigger Mode als een grote eer ervaren. Hoog eindigen, of zelfs winnen, zou door de medewerkers als een ware bekroning op hun werk worden gezien. Stemmen voor Wigger Mode kan tot en met 2 juli via www.winkelierverkiezing.nl.

Ervaren
Wanneer u toe bent aan een nieuwe outfit of een complete zomergarderobe kom dan vooral langs aan de Raadhuisstraat 16-18 in Losser. U kunt dan zelf ervaren waarom Wigger Mode de titel 'Leukste winkel van het jaar'