Afbeelding
Foto:

Presenteer je eigen muziekcafé

OLDENZAAL - Stadscafé Moatman, naar zeggen het oudste café van Oldenzaal, is de plek waar verhalen worden uitgewisseld. Waar gasten elkaar ontmoeten en vertellen, verhalen over lief en leed over de dagelijkse gang van zaken en over hoe het vroeger was.

Stadscafé Moatman, is niet alleen voor de stamgasten de ontmoetingsplek. Het is ook de plek, waar sociale en culturele verbindingen tot stand worden gebracht. Stadscafé Moatman is het bindmiddel voor sociaal en cultureel Oldenzaal. Vele verenigingen en clubs hebben stadscafé Moatman als thuishaven.

Repetitieruimte
Het bruine voorcafé is de ontmoetingsplek voor de dagelijkse gasten, waar wordt gedart, gekaart, gebiljart. De feestzaal waar een podium plaats biedt aan de Singer Songwriters, waar gastbands kunnen optreden, is door de week de repetitieruimte voor zangkoren, bridgers en vele verenigingen en clubs. De zaal is ook te huren voor eigen feestjes en partijen. Het is ook de thuishaven voor de Oldenzaalse Carnavalsvereniging de Glasbloazers. En dagelijks is er reuring binnen Stadscafé Moatman, en nieuwe reuring dient zich nu aan.

Deel je muziek
Vrijdagavond 28 juni 2019 is vanaf 20.30 uur het voorcafé bij Moatman jouw muziekcafé. Met je eigen meegebrachte muziekvoorkeur, op lp, single of maxi single draaien onze disc jockeys Michel & Patrick jouw meegebrachte muziek en maak je andere muziekliefhebbers deelgenoot van jouw muzikale voorkeur. Met dit uitwisselen en ontmoeten gaan nieuwe verhalen ontstaan. De entree is gratis en de prijzen voor de drankjes zijn betaalbaar. Ik heb mijn voorkeur al klaar gelegd en ik maak je hier alvast deelgenoot: Bruce Springsteen "The Boss" met Dancing in the dark. Ben benieuwd wat jouw (jullie) voorkeur heeft. Zie en hoor jullie vrijdag 28 juni Stadscafé Moatman 20.30 uur.

Tekst: Martin Meijerink
Foto: Brenda Grafen