Aanmelden voor vakantiespelweek

LOSSER - Stichting Fundament organiseert ook dit jaar weer de Vakantiespelweek. Deze zal van 22 tot en met 26 juli gehouden worden. Van 24 tot en met 28 juni kunnen kinderen zich weer inschrijven voor deze gezellige week. De Vakantiespelweek is al sinds jaar en dag een traditie, met dank aan de vele vrijwilligers die dit mogelijk maken.

De organisatie zoekt kinderen die opgeleid willen worden tot detective, die in een crime lab, die je met je groep zelf gaat bouwen helpen om problemen op te lossen. In het crime lab verwerk je met behulp van de modernste apparatuur de gevonden aanwijzingen. Na je opleiding tot detective wordt je ingezet om een boevenbende op te sporen. Lijkt je dit wat, geef je dan op voor de spelweek die van 22 tot en met 26 juli wordt gehouden. De zomerspelweek is voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. De spelweek wordt in en om het "Zaandhoes" in de Zandbergen gehouden. Van maandag tot en met woensdag worden de kinderen 's morgens om 09.30 uur gebracht en 's middags om 16.30 uur weer opgehaald. Op donderdag blijven ze met z'n allen slapen. Vrijdagmorgen om 09.00 uur kunt u uw kind(eren) weer ophalen.

Aanmelden
Deelname kost 25 euro per kind. Via de basisscholen zal de organisatie inschrijfformulieren verspreiden. Aanmelden kan ook van 24 tot en met 28 juni in 't Trefhuus en in 't Lossers Hoes. Hier staat namelijk een bus om de aanmelding in te deponeren. In de week daarna worden alle aanmeldingen verwerkt, waarbij voorrang wordt gegeven aan kinderen die niet op vakantie gaan. Je krijgt thuis bericht of je mee kunt.