Een middag met Sander Aarts

DE LUTTE - 30 juni komt Sander Aarts op Landgoed de Wilmersberg vertellen over zijn leven als teamleider binnen de Special Forces van het Korps Mariniers en als opvolgende pelotonscommandant van M-squadron: de antiterreureenheid.

Sander is gespecialiseerd in het optreden in een dynamische en complexe omgeving, het presteren onder druk en het uitvoeren van speciale operaties. Sander Aarts komt op uitnodiging van Broekhandel Broekhuis, hotel de Wilmersberg en Bibliotheek Oldenzaal vertellen over zijn ervaringen en de lessen van Special Forces. In zijn boek 'Niet te breken' schrijft de best getrainde militair van Nederland over wat hij heeft meegemaakt en wat hij daarvan heeft geleerd. Volgens zeggen had hij de mooiste baan, de ultieme jongensdroom als teamleider bij de Special Forces. Vechten, schieten, duiken, uit vliegtuigen springen, uit onderzeeboten ontsnappen, het lijkt wel een James Bond-film maar dan echt. In zijn boek deelt hij de inzichten die hij heeft opgedaan onder de meest extreme omstandigheden. Sander geeft je waardevolle, toepasbare lessen voor het dagelijkse leven, ondertussen vertelt hij over de bizarre belevenissen die je normaal alleen in films ziet.

Informatie
Aanvang is om 14.30 uur en de zaal opent om 14.00 uur. Na afloop is er ruimte om na te praten, kunt u boeken kopen en laten signeren. Kaarten kosten 10 euro per stuk (inclusief koffie/thee en wat lekkers). Entreekaarten zijn te koop via https://tinyurl.com/SanderAarts, of bij Bibliotheek Oldenzaal, Boekhandel Broekhuis en Hotel de Wilmersberg.