Afbeelding

Geslaagde voorjaarscompetitie

DENEKAMP - Afgelopen weekend werd bij Tennis Vereniging Denekamp de voorjaarscompetitie feestelijk afgesloten. Maar liefst 54 teams namen deel aan de competitie dit jaar; 11 jeugdteams en 43 seniorenteams.

Twee teams behaalden kampioenschappen. Het tweede damesteam (zaterdag 17+) won al haar wedstrijden en was daardoor de terechte kampioen in de tweede klasse. In de laatste wedstrijd werd op eenvoudige wijze met 4-1 gewonnen van Overdinkel 1. Bij de heren werd het derde herenteam (zaterdag 17+) eveneens ongeslagen kampioen. De laatste wedstrijd werd gespeeld tegen Kardoes 1 die bij aanvang van de wedstrijd nog op de eerste plaats stond. De laatste twee partijen werden tegelijkertijd gespeeld en beiden middels een super tiebreak beslist. De Denekampse heren wonnen één tiebreak en daarmee de wedstrijd met 3-2. Opvallend was verder dat Tim Tellman al zijn partijen in de competitie (13) winnend afsloot. Door dit resultaat promoveren de heren naar de tweede klasse. Op een druk bezochte feestavond ter gelegenheid van de afsluiting werden na de barbecue de kampioenen gehuldigd.

Clubkampioenschappen
Van 19 tot en met 30 juni vinden op het tennispark de clubkampioenschappen plaats voor jeugd én senioren. In diverse categorieën wordt gestreden om het clubkampioenschap. Op zondag 30 juni worden de finales gespeeld. De inschrijving voor het jeugdtoernooi is inmiddels gesloten, voor de senioren is dit 16 juni. Inschrijven via mijnknltb.toernooi.nl. Op dit moment zijn ook de voorbereidingen voor de najaarscompetitie in volle gang. Aanmelden kan tot uiterlijk 11 juni. Voor meer informatie kijkt u op de website van de vereniging www.tvdenekamp.nl.