Afbeelding
Foto:

Muziekmarathon Semper Crescendo

OLDENZAAL - Op vrijdag 17 en zaterdag 18 mei verzorgt Semper Crescendo een etmaal non stop muziek. Deze muziek sponsormarathon heeft als doel geld in te zamelen voor de vereniging. In 2015 heeft Semper Crescendo dit ook gedaan, wat toen €4.000,- voor de vereniging opleverde. De opbrengst gebruikte de vereniging onder andere voor de jeugdopleiding en onderhoud aan instrumentarium.

De marathon start 17 mei met een concert tegen de eenzaamheid verzorgd door de harmonie. Een concert om eenzame mensen te laten voelen dat ze niet vergeten worden. Deze mensen kunnen geheel kosteloos genieten van een mooi en divers muzikaal programma. Om een inschatting te krijgen, hoeveel mensen er komen, wordt gewerkt met een inschrijflijst. Kent u mensen in eenzaamheid of vindt u zelf dat u dit concert verdient, stuur dan een aanmelding via het mailadres concertcommissie@semper-crescendo.nl of via telefoonnummer: 06-15249617 (na 18.00 uur).

Solidariteit
De bekostiging van dit concert is gebaseerd op solidariteit. Aan de ene kant is het de bedoeling dat de zaal gevuld wordt met heel veel Oldenzalers, die we willen laten merken dat ze absoluut niet vergeten worden. Aan de andere kant hopen we ook zoveel mogelijk publiek en fans te mogen ontvangen die bereid zijn €10,00 te betalen. Op deze manier wil de vereniging het concert mogelijk maken.

Muziekkappellen
Na het concert gaat de marathon verder in het verenigingsgebouw aan de Wilheminastraat, waar diverse muziekkappellen ongetwijfeld de stemming er snel in zullen brengen. In de nachtelijke uren zorgt het Stroatensemble voor een Late Night Jazz programma. Verder staan op het programma karaoke en op zaterdag wordt begonnen met een ontbijtconcert. Om 10.30 uur die ochtend zal er een speciaal kinderprogramma zijn. Vanaf 13.00 uur zullen slagwerkgroepen optreden en een rondgang door de stad verzorgen. De muziekmarathon eindigt met een gezamenlijk optreden van de drumband en orkest om 18.00 uur. Het verenigingsgebouw is voor iedereen toegankelijk tijdens de marathon. Uiteraard mag iedereen een vrije gift doen of een lid van de vereniging sponsoren.

Start marathon
Het concert begint vanaf 19.00 uur bij het Twents Carmel College De Thij, aan de Thijlaan 30 in Oldenzaal.