Afbeelding
Foto:

Ik ben blij met mij

OLDENZAAL - Na het succes van de afgelopen groepstrainingen starten we binnenkort wederom met het project 'Ik ben blij met mij'.

In samenwerking met Juf Talent biedt Impuls een gratis groepstraining aan voor kinderen om aan de zelfredzaamheid te werken. Het doel van dit project is om kinderen in hun basis te verstevigen en spelenderwijs te laten groeien. Dit wordt gedaan door ze hun talenten te laten ontdekken en te laten geloven en ervaren dat ze persoonlijke doelen kunnen realiseren in hun leven, onder andere door zelf de regie te nemen. Wij gaan ervan uit dat ieder kind kwaliteiten heeft, deze wil ontdekken en kan leren gebruiken. Wij helpen graag een handje mee! Dit gaat allemaal spelenderwijs. Zo hebben de kinderen in de eerste groep er een gewoonte van gemaakt om wekelijks tegen elkaar te zeggen waarom ze blij met zichzelf zijn. Binnenkort sluiten ze samen met ouders feestelijk af, waarbij ze hun toekomstdroom vol trots zullen presenteren.

De groepstrainingen
Het project is bedoeld voor kinderen die opgroeien in een situatie waar de financiƫle mogelijkheden beperkt zijn. Het project start 20 mei en telt 10 bijeenkomsten. Naast de groep, zullen diverse ouderbijeenkomsten worden georganiseerd met als doel om ook ouders handvatten te geven om hun kinderen positief te kunnen begeleiden. Ouders hebben aangegeven dat het prettig is om elkaar te ontmoeten en te ondersteunen. Indien gezinnen belangstelling hebben, komen wij thuis langs voor een kennismaking. Naast groepsdoelen zullen we ook aan individuele doelen werken. Dat kan bijvoorbeeld zijn het vergroten van zelfvertrouwen, het maken van vriendjes of zoeken wat bij je past. Aanmeldingen zijn van harte welkom! Dit kan tot uiterlijk 10 mei.

Contact
Wilt u meer informatie of wilt u uw kind aanmelden? Neem dan contact op met Impuls via telefoonnummer 0541-571414 of mail naar info@impuls-oldenzaal.nl