Afbeelding
Foto:

Heerlijk relaxen bij Go-Beauty

LOSSER - Bij Go-beauty in Losser kunt u terecht voor heerlijke behandelingen. Wanneer u zoekt naar rust en ontspanning in deze hectische tijden is zo'n behandeling een geschenk aan uzelf.

Go-Beauty biedt tal van behandelingen, zoals ontspannende gezichtsbehandelingen, huidverbeterende behandelingen, tandenbleken, spray tan, henna wenkbrauwen, wimper extensions en meer. Naast de behandelingen kunt u met de heerlijke producten van Scrub & Rub en Rituals ook thuis uzelf verwennen. En om het plaatje af te maken, vindt u bij Go-Beauty ook hippe sieraden van bijvoorbeeld de merken My Jewellery, iXXXi en Böhm Paris.

Voor iedereen
Iedereen van jong tot oud kan terecht voor een ontspannende behandeling bij Go-Beauty. Ook voor mensen die door zware medicatie of kanker huidproblemen ervaren is er een huidverbeterende behandeling met producten van Ik Skin Perfection. Laat u door het team van Go-Beauty voorlichten over welke behandelingen mogelijk zijn en welke resultaten haalbaar zijn.

Het team
Bij Go-Beauty staat professionaliteit voorop. Continu vindt er bijscholing plaats, zodat met de nieuwste producten, materialen en technieken alle behandelingen worden uitgevoerd. Naast professionaliteit vindt het team het belangrijk dat klanten zich prettig voelen in de salon. Alleen zo is een behandeling een moment van ware ontspanning.

Moederdagactie
Speciaal voor Moederdag heeft Go-Beauty een actie. Zo kunt u een heerlijke luxe gezichtsbehandeling van 75 minuten met massage van gezicht, decolleté en hoofdhuid cadeau doen voor slechts € 39,95 in plaats van € 55,-. Een mooi cadeau dat elke moeder verdient en het wordt ook nog eens mooi ingepakt.

Nieuwsgierig
Kom gezellig langs aan de Brink 36 in Losser wanneer u toe bent aan een moment voor uzelf. Ook wanneer u alleen meer informatie wilt, bent u van harte welkom. Het team van Go-Beauty staat voor u klaar. Parkeren kan voor de deur en is gratis.