Afbeelding
Foto:

Dansmiddag voor ouderen bij Rouwhorst

OLDENZAAL - Woensdag 1 Mei as. is de gezellige dansmiddag voor "ouderen" bij dans & partycentrum Rouwhorst speciaal voor de 55+ uit Oldenzaal, Losser, Denekamp, Ootmarsum en omstreken.

In een sfeervolle zaal en heerlijke muziek uit de jaren `60, `70, `80 kan er lekker gedanst en geswingd worden. Of U nu met uw partner of met een vriend (in) komt U bent van harte welkom.
Wist U dat dansen veroudering van het menselijk brein tegen gaat, dit blijkt uit een nieuwe studie. Danstraining is één van de meest effectieve manieren om ouderdom tegen te gaan. Vooral de afwisseling in lichaamsbeweging stimuleert het brein.
Daarom passeren veel dansen de revue van de Wals, Disco Fox, Rumba, Veleta, Rock&Roll tot de Single Wals, Single ChaCha, de Twist, maar ook de Bachacha en Mambo worden gedanst.
Met begeleiding van Rob en Ragonda Rouwhorst is het onder het genot van een drankje en leeftijdsgenoten een gezellig middagje uit. Tevens bent U in beweging en ook bewegen is voor die leeftijdsgroep belangrijk.
Komt U gezellig dansen in een mooie zaal, de entree is gratis. Zaal open 14.15 uur aanvang 14.30 uur tot 16.30 uur.