Afbeelding
Foto:

Engelse les tijdens de meespeelochtend op De Saller

LOSSER - Op zoek naar een school voor uw zoon of dochter? Maak dan kennis met De Saller, basisschool voor brede ontwikkeling van talent. Proef geheel vrijblijvend de gemoedelijke sfeer van onze school.

Op dinsdag 14 mei is er een meespeelochtend voor peuters. Deze is van 8.30 uur tot 10.30 uur. Er is een vrije inloop. Peuters kunnen dan meekijken en spelen in groep 1 en 2. Ouders mogen meespelen, vragen stellen en het schoolgebouw bekijken. In ons gebouw is er ook de mogelijkheid tot buitenschoolse opvang.
Tijdens de meespeelochtend geeft ook vakleerkracht Engels Mariska Dubois een les in groep 1 en 2. Deze start om 8.45 uur en duurt tot 9.15 uur. Mariska heeft een aantal jaren in Engeland gewoond en geeft ook les aan de International School Twente in Enschede. Ze geeft nu voor het 3e jaar les op De Saller. Dit tot volle tevredenheid van leerkrachten, ouders én leerlingen.
Alle groepen op De Saller krijgen wekelijks Engelse les van de vakleerkracht. Engels is dan ook één van de speerpunten van onze school. Engels geeft de leerlingen een goede basis voor de toekomst.
Voor meer informatie kunt u bellen: 053-5361078, mailen: obs@saller.nl of de website bekijken: www.saller.nl. Aanmelden voor de meespeelochtend is niet nodig.