Afbeelding
Foto: SV De Lutte

Prachtige sponsoravond SV De Lutte met speciale gast

DE LUTTE - Een prachtige avond vol mooie anekdotes en herinneringen aan 46 jaar (top) voetbal bij Landhuishotel De Bloemenbeek en SV De Lutte! Zo kan de door SV De Lutte en Landhuishotel De Bloemenbeek georganiseerde sponsoravond op woensdag 17 april worden omschreven.

Ruim 130 trouwe sponsoren waren aanwezig waarbij speciale gast Co Adriaanse op een ludieke wijze werd geïnterviewd door journalist Eddy van der Ley. Mooie anekdotes en herinneringen uit de carrière van Co Adriaanse kwamen voorbij waarbij natuurlijk aandacht werd besteed aan de binding tussen Co, De Bloemenbeek en SV De Lutte. Als oud-trainer van onder andere Ajax en FC Porto is hij een aantal keren te gast geweest in De Lutte bij de voorbereiding op een nieuw seizoen.
De avond stond ook in het teken van het 75-jarig jubileum van SV De Lutte en het 40-jarig jubileum van de handbalafdeling. Dit jubileum zal zijn hoogtepunt kennen in het weekend van 30 en 31 augustus. Op zaterdagavond 31 augustus zal een fantastische feestavond voor de leden en de sponsoren worden gehouden.
Een geslaagde avond waarin de jarenlange sterke relatie tussen SV De Lutte, haar sponsoren en gastheer Raymond Strikker van Landhuishotel De Bloemenbeek nog eens werd onderstreept.