Afbeelding
Foto:

Drukke paasbrunch van Stichting Ouderen

NOORD-DEURNINGEN - Dinsdag 9 april was er een Paasbrunch georganiseerd door Stichting Samen Welzijn Ouderen voor de inwoners van Noord-Deurningen en omgeving. Het is een initiatief om diverse activiteiten voor oudere inwoners te ontplooien in het dorp.

De mensen werden hiervoor uitgenodigd door Willy Bruns, Herbert Pot, Annie Monnikhof, Johan Langen en de gastvrouwen van de Mare. Zeker 50 ouderen hebben deelgenomen. Het was een hele klus voor de gastvrouwen van de Mare om alles op orde te krijgen voor het paasbuffet.

Tijdens de opening werd er uitleg gegeven over wat er zoal aan lekkers aangeboden werd. Gelukkig waren de gasten zeer te spreken over de brunch, die bestond uit onder andere soep, salades, quiche, gevulde eieren, kip, verschillende belegde broodjes en als afsluiter een heerlijk toetje. Het was weer een geslaagde middag voor zowel de organisatie als alle deelnemers!

Gulle gevers
De Paasbrunch werd mede mogelijk gemaakt door Twente Fruit met meerdere soorten jam, Twente Farm met 2 soorten Mozzarella, Kaasboer Kamphuis met meerdere soorten kaas, Rob's versshop met salades en andere groenten en uiteraard andere leveranciers die tegen gereduceerde prijzen de producten geleverd hebben.