A walk through Hollywood and Broadway

LOSSER - Tijdens het film- en musicalconcert van Concertvereniging Sempre Crescendo afgelopen zaterdag 30 maart in een goed gevulde, met popcorn aangeklede en meer dan volle zaal, brachten de muzikanten een prachtig concert ten gehore.

Na de opening door voorzitter Henk Filipsen, waarin iedereen welkom werd geheten, in het bijzonder wethouder Nijhuis en zijn vrouw, afgevaardigden van zusterverenigingen en beschermvrouwe Roelanda Poppinghaus, trapte Music Experience Losser (MEL) af met Dreamcatcher en Squonk Blues van R. Buckley. Nadat de jongste muzikanten van zich lieten horen speelde Jong Talent Losser (JTL) een aantal stukken uit de films 101 Dalmatie¨rs, The Lion King, Star Trek en Tarzan.

Verrassingsoptreden
Beide orkesten stonden onder leiding van de enthousiaste Minke van Huizen. Het programma werd vervolgd met een verrassingsoptreden van FraSC. FraSC, bestaande uit oud- leden van de voormalige drumband van Concertvereniging Sempre Crescendo, heeft oude concourswerken laten horen. Het publiek en onze leden vonden dit een geslaagde verrassing. Voor de pauze is nog stil gestaan bij alle mensen die Concertvereniging Sempre Crescendo zijn ontvallen in haar 100-jarig bestaan. Leden, echtgenotes, vrijwilligers en andere drijvende krachten van de vereniging. Speciaal voor dit moment heeft dirigent Wim Booij een koraal gearrangeerd. The Lost Chord nog nooit zo mooi geklonken als tijdens het concert. Na dit moment van bezinning werd het 1e exemplaar van het jubileumboekje uitgereikt aan beschermvrouwe Roelanda Poppinghaus.