Kaartverkoop Paltival! 2019 gestart

OLDENZAAL - Na de succesvolle eerste editie in 2017 is Paltival! op zaterdag 1 juni 2019 terug in de Palthetuin. Dit vrolijke festival is speciaal voor kinderen van 2 tot 8 jaar en zit bomvol met (theater)voorstellingen, muziek, workshops, verkleden, zingen, dansen, eten en nog veel meer. Vanaf heden zijn kaartjes te koop via de website van Stadstheater De Bond, een van de culturele partners van dit festival.

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst! Niet zo gek dus dat de grote culturele instellingen van Oldenzaal een cultureel festival organiseren voor de 2 tot 8-jarigen in Oldenzaal en omgeving. Op zaterdag 1 juni wemelt het in de Palthetuin van de ratten tijdens de 2e editie van Paltival! De rattenvanger van Hamelen is namelijk het thema van dit jaar. Een prachtig thema dat mogelijkheid biedt voor mooie verhalen, prachtige verkleedpartijtjes en geweldige workshops. ?Stadstheater De Bond, PaltheHuis, Kaliber Kunstenschool, Bibliotheek Oldenzaal en De Fotoloods zijn volop bezig met de organisatie en staan garant voor een aansprekend programma. Het programma wordt de komende weken via de Facebookpagina (facebook.com/paltival) bekend gemaakt.

Kaarten
Kaarten à € 5,00 zijn nu al online te koop via www.stadstheaterdebond.nl. Vanaf 1 mei zijn ze ook te koop bij de balies van Stadstheater de Bond, VVV Tourist Info Oldenzaal, Museum het Palthe Huis en de Bibliotheek Oldenzaal.