Afbeelding
Foto:

Aanmelden voor tennislessen

DENEKAMP - Vanaf nu kunnen tennisliefhebbers zich weer inschrijven bij de Tennis Vereniging Denekamp om dit voorjaar en/of zomer tennislessen te volgen.

De tennisvereniging kent diverse gediplomeerde tennisleraren / leraressen om jouw tennisvaardigheden te verhogen. Er kunnen van maandag tot en met vrijdag lessen worden gevolgd. Meer informatie vind je op de website van de vereniging www.tvdenekamp.nl. Aanmelding is voor zowel jeugd als ook de senioren. Ook niet-leden kunnen zich aanmelden. Ben je geen lid dien je je bij het volgen van lessen wel aan te melden als lid.

De lessen
Ook deze keer wordt een blok van gemiddeld 15 lessen aangeboden. In overleg met de trainer kunnen dit meer of minder lessen worden. Informatie over het exacte aantal lessen en het rooster wordt een week voor de eerste tennisles bekend gemaakt. De eerste lessen starten al eind maart. Aanmeldingen vóór 10 maart uitsluitend digitaal via de website. Hier kun je ook terecht voor meer informatie. Aanmelden verplicht tot deelname. Voor vragen en / of opmerkingen kan contact worden opgenomen met: manager@tvdenekamp.nl

Maak kennis met tennis
Speciaal voor de basisschool jeugd organiseert de TVD maak kennis met tennis. Kinderen tussen de 5 en 12 jaar die het je leuk vinden om spelenderwijs te leren tennissen, kunnen zaterdag 9 maart naar de tennisbaan aan de Mr. Mulderstraat 38 komen. Voor 5 tot en met 8 jarigen van 16.00 - 17.00 uur; Voor 9 tot en met 12 jarigen van 17.00 - 18.00 uur. Daar ontvangen de trainers van TVD hen en kunnen ze kennismaken met de geweldig mooie tennissport. Rackets en ballen zijn aanwezig. Aanmelden voor maak kennis met tennis kan via jeugd@tvdenekamp.nl (aanmelden kan tot uiterlijk 7 maart).