Afbeelding
Foto:

Inspiratie opdoen voor je vakantiereis 2019

OLDENZAAL - De nieuwe vakantie reisgidsen 2019 zijn weer op de deurmat gevallen.

Zo ook de keurig verzorgde en uitdagingsvolle reisgids van Brookhuis busreizen te Oldenzaal. Een reisgids vol nieuwe inspiratie en uitdaging voor het maken van dagtochten, stedenreizen, cultuurreizen, of excursiereizen. Een overzichtelijke reisgids, maar er is meer. Afgelopen week en nu ook komende zondag dus houdt Brookhuis reizen twee dagen een vakantiebeurs bij café restaurant Wubbenhof in Denekamp. De beurs is geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Oriënteren
De beurs is een mooie gelegenheid om u alvast te oriënteren op een mooie vakantiebestemming voor 2019. Bezoekers kunnen goed advies inwinnen over de vele mogelijkheden, of natuurlijk al een boeking vastleggen. Maatwerk staat hier voorop; samen met een reisleider kunt u de vele mogelijkheden doornemen.

Boek op tijd
Het vroegtijdig vastleggen van je vakantie bestemming blijkt zeer intrek bij zowel de medioren als senioren reizigers. Gelet op de reeds geboekte Oostenrijk en Tirol bestemmingen zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan deze uitdagende vakantiebeurs. Boeken voor verre reizen doe je dicht bij. Brookhuis brengt je naar je gewenste bestemming.

Tekst:
Martin Meijerink