Afbeelding
Foto:

Bokkenzitting Kadolstermennekes

OLDENZAAL - Zaterdag 19 januari 2019 is een datum om te noteren. Een must voor elke carnavalist. In zalencentrum Rouwhost wordt dan de jaarlijkse Bokkenzitting gehouden. Een feest dat zijn weerga niet kent, georganiseerd door de feestcommissie van O.C.V. de Kadolstermennekes.

De editie 2019 is bovendien een hele speciale. Nog nooit eerder hebben zoveel carnavalsverenigingen uit de Boeskoolstad en de (naaste) omgeving zich aangemeld. Zij zullen allen een geweldige gala-act van hun eigen vereniging opvoeren. De zaal gaat om 19.00 uur open en de entree is gratis. Kom op tijd want vanaf 20.00 uur zullen de verenigingen met hun Hoogheid en secretaris in één stoet naar binnen trekken.

Leuke avond
De presentatie is in handen van Vorst Valtiens IX. Hij wordt bijgestaan door sidekick Niek. De afsluiting is traditioneel met Anton op de Bok. In de voorzaal met DJ Miss?? (verrassingsact) en het voorcafé met zanger Ronald Meijer wordt doorgefeest tot in de kleine uurtjes. Dit is geen avond voor steken maar voor alle carnavalisten. Mis het niet en tot de 19e januari!