Afbeelding
Foto:

Spreekuur computer- en smartphonegebruik

LOSSER - Twee maal per maand, op de tweede en vierde woensdag, worden inloopmiddagen voor het gebruik van de smartphone, tablet en PC gehouden. Hebt u moeite om om te gaan met deze apparaten? Weet u niet hoe u moet beginnen? Deze middagen kunt u hulp krijgen van de ervaren vrijwilligers.

Na een korte winterstop gaat in 2019 het inloopspreekuur weer terecht op woensdag 9 en 23 januari. Tussen 13.30 en 15.00 uur kunt u gratis een vraag stellen over bijvoorbeeld een computerprogramma waar u zelf niet uitkomt of waarvan u iets niet begrijpt; het kan gaan om een iPad of ander merk tablet, een pc, een laptop of smartphone. Vergeet vooral niet uw – opgeladen- apparaat mee te nemen! De vrijwilligers proberen uw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden en eventueel verwijzen ze u door. Problemen met niet-werkende of trage computers worden niet behandeld. Iedereen is welkom, ook niet-leden van de Bibliotheek.

cursusinformatie
Tijdens deze middagen kan ook informatie worden gegeven over de computercursussen die in de Bibliotheek worden gegeven. U kunt, in overleg, aangeven wat u wilt leren, er wordt dan samen gekeken naar een passende cursus of workshop. Het spreekuur is in de Bibliotheek, op de 1e verdieping, er is een lift aanwezig.