Afbeelding
Foto: Stock

Boekenverkoop bij de Bibliotheek

OLDENZAAL - De bibliotheek Oldenzaal haalt de grote bezem door de boekencollectie. Zo rond de jaarwisseling is traditiegetrouw weer de grote boekenverkoop.

De boekenverkoop loopt van 22 december tot en met 5 januari. De afgeschreven boeken en andere media worden verkocht op de eerste verdieping in de expositieruimte. U bent van harte welkom vanaf 10.00 uur tot aan sluitingstijd op de betreffende dag.

Breed aanbod
Er worden boeken voor zowel jeugd als volwassenen ter verkoop aangeboden. Vooral het aanbod van (informatieve) boeken is erg ruim. Ook worden er afgeschreven dvd's en luisterboeken te koop aangeboden. De prijzen bedragen € 1,50 voor een roman of non fictie boek; € 0,75 voor een jeugdboek en € 1,00 voor een dvd.

Actie
Ook gedurende deze verkoop zijn er speciale grote roze (bibliotheek)tassen met een bijzondere tekst beschikbaar. Deze kunnen helemaal worden gevuld met zoveel afgeschreven boeken als er in de tas passen. Het geheel voor maar 15 euro. Afgezien van deze actieperiode, blijft er daarna ook een doorlopende verkoop waar een selectie van de afgeschreven materialen te koop is. Deze zijn te vinden op de begane grond.