Afbeelding
Foto:

Gezellige Kerstexpositie in steenfabriek De Werklust

LOSSER - Voor veel Lossernaren is het een vaste traditie rond de kerstdagen: de expositie in steenfabriek De Werklust. Naar goed gebruik zijn er ook dit jaar weer vele kerstmannen, muziekdozen en kerststallen te zien.

De kerstexpositie is dit jaar te zien vanaf 12 december tot en met 6 januari. Bezoekers zijn van woensdag tot en met vrijdag welkom in de steenfabriek, van 12.30 tot 17.00 uur. Op maandag en dinsdag is de kerstexpositie open op verzoek voor groepen vanaf 10 personen. Op 31 december en 1 januari is de expositie gesloten. Tweede kerstdag bent u wel van harte welkom. De toegang kost 3 euro per persoon, 1,50 euro voor kinderen tot 12 jaar.

Kerstmannen
Steenfabriek De Werklust heeft ook een mooie blijvende expositie van kerstmannen. Het museum heeft een verzameling van maar liefst 3.200 items. Naast de kerstmannen zijn dit ook muziekdoosjes, Coca Cola auto's en nog veel meer.

Lichtjesavond
De Werklust organiseert ook een gezellige lichtjesavond op 24 december. Van 16.30 tot 21.00 uur kunt u weer wandelen langs duizenden kerstlampjes en kaarsjes, onder het genot van koffie, chocolademelk en glühwein. Toegang kost 3 euro.