Afbeelding
Foto:

Kerstmarkt Inner Wheel voor Fonds Gezinshereniging

OLDENZAAL - Serviceclub Inner Wheel Oldenzaal is op zondag 23 december aanwezig op de sfeervolle kerstmarkt in Oldenzaal. De leden van de service club vierden onlangs hun 35-jarig bestaan en de inmiddels 45 enthousiaste leden zetten zich met veel plezier in voor de samenleving.

Inner Wheel is met ruim 100.000 leden in meer dan 100 landen de grootste vrouwen service organisatie van de wereld. De leden van Inner Wheel zijn persoonlijk verbonden, sociaal bewogen en internationaal betrokken. Het doel van Inner Wheel is niet alleen vriendschap en gezelligheid maar ook van betekenis zijn voor de samenleving. Dus met elkaar, voor elkaar én voor anderen.

Goed doel
Op 23 december staan de leden op de kerstmarkt in Oldenzaal om geld in te zamelen voor hun clubproject 2018-2019, het Fonds Gezinshereniging. Dit fonds verzorgt renteloze leningen aan vluchtelingen die hun partner en kind(eren) mogen laten overkomen. Dit kan pas na een lange strenge procedure, waardoor ze soms al meer dan een jaar bij hun gezin weg zijn. De opbrengst van de inmiddels traditionele loterij, met prijzen beschikbaar gesteld door de middenstand en de eigen leden, komt geheel ten goede aan het Fonds. Voor slechts 1 euoro per lot zijn prachtige prijzen te winnen. Uiteraard verwelkomen we graag alle inwoners van Oldenzaal en de regio aan de kraam.

Meer activiteiten
Naast de aanwezigheid op de Kerstmarkt organiseert Inner Wheel Oldenzaal ook jaarlijks in mei de Dag van het Park in het Kalheupink Park en wordt er in april al jaren een succesvolle bridgedrive georganiseerd.