Veel bezoekers: mogelijk risico?
Veel bezoekers: mogelijk risico? Foto: Bjorn Keizers

Kadolstergala's nieuwe kaartverkoop procedure

OLDENZAAL - OCV De Kadolstermennekes heeft de procedures rondom de jaarlijkse kaartverkoop voor de Kadolstergala's vereenvoudigd. Op deze wijze worden meer mensen in de gelegenheid gesteld de gala's te bezoeken.

De volgende onderdelen zijn dit jaar veranderd: alle Kadolsterleden hebben het recht om twee kaarten voor de Kadolstergala te kopen. De verkoop van de kaarten voor het Kadolstergala gebeurt niet meer op lidmaatschapsnummer, maar de verkoop geschiedt in 4 blokken (A, B, C en D), welke ook op de lidmaatschapskaart zijn afgedrukt. De Gala's zijn verdeeld over 4 avonden: 30 januari, 2, 8 en 9 februari. De eerste gala-avond op woensdag is een volwaardige gala-avond geworden en blijft daarnaast toegankelijk voor de minder valide gasten. Let op: Deze eerste Gala avond op woensdag kent géén after party!. Deze eerste Gala avond (woensdag) kent ook een eigen verkoopmiddag, waarbij het verkopen in blokken (A, B, C en D) niet wordt toegepast. De kaartverkoop voor de eerste Gala avond vindt plaats op maandag 17 december 2018 bij Hotel Ter Stege. De prijs voor een kaart bedraagt €15,- en het kledingadvies is 'Tenue de Ville'.

Rouwhorst
De verkoop van kaarten voor de overige Gala avonden is op donderdag 17 januari 2019 vanaf 19.30 uur bij Rouwhorst. Kijk op www.dekadolstermennekes.nl/kaartverkoop-kadolsterfeesten/ voor meer info en de verkooptijden van elk blok!