Ieder kind moet Sinterklaas kunnen vieren

OLDENZAAL - Op 30 november vond de jaarlijkse Sinterklaasavond van de Verjaardagsbox plaats. Op deze avond werden er bijna 100 gezinnen verblijd met een Sintbox. De Sintbox bevat snoepgoed en een gezelschapsspel voor een heerlijk avondje! De kinderen konden bij de Sint een liedje zingen. Na afloop kregen de kinderen van Piet nog een kleinigheidje mee.

Om de Sintbox mogelijk te maken, is Verjaardagsbox Oldenzaal afhankelijk van donaties. Dit jaar ontvingen we een bijdrage in de vorm van advent kalenders van ABN Amro. Een aantal medewerkers van het kantoor in Hengelo, hielpen ons ook met het inpakken van deze kalenders.

Verrast
Daarnaast werden we voorafgaand aan het uitdelen van de Sintboxen, verrast door Vincentius Oldenzaal. Vincentius is een winkel uit Oldenzaal die tweedehands kleding verkoopt. De winkel is voor iedereen toegankelijk en met de opbrengsten worden mensen geholpen die in stille armoede leven. Vincentius Oldenzaal stelde de opbrengst van de maand oktober beschikbaar voor de Sintboxen voor volgend jaar. Een prachtig bedrag van €1500,- werd aan Verjaardagsbox Oldenzaal uitgereikt. De werkgroep mocht de cheque samen met Sinterklaas in ontvangst nemen en was ontzettend blij met dit mooie bedrag!

Wilt u helpen?
Wilt u ook iets betekenen voor de Sintbox of voor de Verjaardagsbox? Neem dan eens een kijkje op de website https://www.verjaardagsbox-oldenzaal.nl/ of stuur een mail naar doneren@verjaardagsbox-oldenzaal.nl.