Afbeelding
Foto:

Meet & Match
groot succes

OLDENZAAL - De eerste editie van het nieuwe ontmoetingsevenement Meet & Match was afgelopen donderdag 29 november een succes.

In partycentrum Rouwhorst werd deze activiteit gehouden, de nieuwe versie van de eerdere Beursvloer. Ruim 40 verschillende bedrijven en maatschappelijke organisaties kwamen bijeen voor leuke en interessante speeddates. Hierbij werd onderhandeld over producten, diensten, vakkennis en menskracht. De informele sfeer zorgde tijdens de middag voor vele boeiende gesprekken en ook tijdens de netwerkborrel bleven de aanwezigen matches maken.

MVO-award
Na afloop werd tijdens de borrel en een warme hap voor de eerste keer de MVO-award uitgereikt aan een onderneming die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel heeft staan. De Nieuwe Weme Groep mocht deze prijs in ontvangst nemen. Zij werken al jarenlang met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. De jury gaf in het juryrapport mee dat zij zeer waarderen hoe het bedrijf omgaat met zijn medewerkers. De medewerkers worden in hun kracht gezet op hun eigen niveau en op hun eigen manier, aldus de jury. De eerste editie Meet & Match kan als zeer geslaagd worden beschouwd.

Mooie contacten
De eerdere Maatschappelijke Beursvloer werd drie keer gehouden, met groot succes. De insteek van deze activiteiten bleek goed aan te sluiten bij de deelnemende bedrijven en maatschappelijke organisaties. Zij konden vaak veel voor elkaar betekenen met gesloten beurs. Bijvoorbeeld wanneer een vrijwilligersorganisatie de expertise nodig had van een ICT-bedrijf om een eigen site op te zetten, of wanneer medewerkers van een bouwbedrijf helpen bij een verbouwing van een wijkvoorziening als onderdeel van hun maatschappelijk verantwoordelijke opgave. Ook veel andere grotere en kleinere matches leverden mooie resultaten op door de jaren heen. De nieuwe opzet ging van een beurs naar meer speeddates, om zo nog wat meer leuke gesprekken tussen zoveel mogelijk deelnemers op gang te brengen.

Afbeelding