Afbeelding
Foto:

Gezellig kerstfeest bij NMECO de Höfte

OLDENZAAL - Ook in de donkere maanden is er van alles te beleven bij NMECO de Höfte. De boerderij ligt in het stadspark tussen de Essen en Graven Es en nodigt het hele jaar uit tot een bezoek.

De boerderij is prachtig versierd met dennengroen, een grote kerstboom en sfeervolle lichtjes. Het is fijn om dan met de kinderen te genieten van een winterse wandeling door het park en langs de dieren.

Gezellige middag
Woensdagmiddag 12 december organiseert De Höfte een gezellige kerstmiddag voor jong en oud. Bezoekers worden welkom geheten met de bijzondere klanken van de Oldenzaalse Midwinterhoornblazers. Het feest is van 14.00 tot 16.30 en er is dan van alles te beleven met leuke activiteiten speciaal voor kinderen. Er is een loterij met leuke prijsjes en er worden binnen en buiten verschillende dingetjes geknutseld.

Lekkers
Er is natuurlijk aan de innerlijk mens gedacht, we hebben warme drankjes en iets lekkers erbij: door vrijwilligers gebakken heerlijke oliebollen. En als klap op de vuurpijl komt de Kerstman op bezoek! De entree is gratis en voor enkele activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op Facebookpagina: De Höfte.