Afbeelding
Foto:

Barcelona en Paris Saint Germain naar U11-toernooi

OLDENZAAL - Na 4 jaar intensief contact is het de organisatie van het Internationale U11 toernooi van Quick '20 gelukt. FC Barcelona Escola en Paris Saint Germain komen op zaterdag 1 en zondag 2 juni 2019 naar sportpark Vondersweijde voor het 8ste Internationale U11 toernooi van Quick '20 Oldenzaal.

Barcelona Escola is de voetbalschool conform Barcelona model voor jongens en meisjes van 6 tot 12 jaar. Binnen de school worden de basis concepten van het voetballen geleerd om de kinderen voor te bereiden op het grotere werk maar alles en altijd op basis van de vaste waardes: tolerantie, respect, solidariteit, vriendschap, fair play, integratie, inspanning en plezier.

U11 toernooi
Naast Barcelona en PSG die in nauwe samenwerking met Joer International en Ingrid de Croon naar Oldenzaal zijn gehaald zijn ook de topteams van de afgelopen edities weer aanwezig zoals onder andere Ajax, PSV en Feyenoord. De Belgische top met onder meer RSC Anderlecht en Club Brugge en ook weer de Duitse topteams Bayer Leverkusen en FC Köln. Uit Engeland dit jaar Everton en uiteraard de vaste sterke Scandinavische ploegen Kopenhagen, Helsinki, Nordsjaelland en Hammarby. Met de komst van Barcelona en PSG kan met recht gesproken worden dat Quick '20 één van de sterkst bezette toernooien van Nederland organiseert.

Quick '20
Quick '20 organiseert sinds 2012 jaarlijks het internationale toernooi voor spelers onder de elf jaar. Naast sportieve doelstellingen voor de teams streeft de organisatie er naar een verbindende rol te vervullen tussen de leiders van de teams, tussen de teams, vele Quick '20-mensen en Oldenzaal. Zo vangen meer dan 120 gastgezinnen de ongeveer 340 spelers op voor overnachtingen en zitten alle hotels en horecagelegenheden dat weekend vol om onder andere meer dan 70 begeleiders onder te brengen.

Coördinator
Erik ten Veldhuis (coördinator): "Het is elk jaar weer een hele grote en mooie klus om hier met een mooi team aan te werken. Ook de editie van 2019 beloofd zeker ook met de komst van Barcelona en PSG weer super worden. Samen met alle vrijwilligers, sponsoren en gastgezinnen zal het weer een fantastisch toernooi worden."

Informatie
Kijk voor meer informatie op: http://www.u11tournament.com