Afbeelding
Foto:

Stichtingen slaan 20 december de handen ineen

OLDENZAAL – Eerst een heerlijk 2-gangen diner nuttigen en dan naar de St. Plechelmusbasiliek in Oldenzaal om te genieten van het Weihnachts Oratorium, georganiseerd door de Stichting Twentse Matthaus Passion. De Stichting Twentse Matthaus Passion en Maison Culinaire hebben elkaar gevonden en de handen ineen geslagen om iedereen een mooie complete avond aan te bieden.

In dit sfeervolle restaurant, gelegen aan de Kerkstraat 18 te Oldenzaal, dus naast de St. Plechelmusbasiliek kunt u genieten van een prachtig 2-gangen verrassingsmenu, met een glas wijn en koffie/thee na afloop. Reserveer snel een tafel, vanaf 17.00 uur bent u welkom in Maison Culinaire. Het restaurant bevindt zich in één van de mooiste historische panden van Oldenzaal.

Weihnachts Oratorium
Na het heerlijke diner kunt u vervolgens naar de St. Plechelmusbasiliek gaan voor het bijwonen van het prachtige Weihnachts Oratorium. Ook dit jaar heeft de Stichting Twentse Matthaus Passion gezorgd voor een topbezetting; het koor Concensus Vocalis, het Orkest van het Oosten, de solisten Andreas Karasiak, Amaryllis Dieltiens, Helena Rasker en Frans Fiselier staan onder leiding van dirigent Klaas Stok. De kerk is vanaf 18.00 uur geopend, aanvang concert is om 19.00 uur.

Dubbel genieten
Bent u enthousiast geworden over de samenwerking en heeft u nog geen kaarten voor het concert? Bij Stadstheater De Bond kunt u uw kaarten voor het Weihnachts Oratorium bestellen. Vergeet dan ook niet een tafel te reserveren bij Maison Culinaire, dat kan telefonisch via nummer 0541 – 299714 onder vermelding van "Weihnachtsmenu". Chef kok Dominic Mählmann van Maison Culinaire en Jolanda van Tellegen, bestuurslid PR en commerciële zaken van de Stichting Twentse Matthaus Passion zijn beide erg blij met deze samenwerking.