Afbeelding
Foto:

Snelle realisatie nieuwe woningen in Ootmarsum

OOTMARSUM - De gemeente Dinkelland sluit komende week de kaveluitgifte af voor de bouw van acht nieuwe woningen in Ootmarsum.

Het gaat om een bouwblok aan de Commanderiestraat; het veel besproken plan dat nu eindelijk vorm krijgt. Op een braakliggend stuk grond dat grenst aan de begraafplaats komen dan twee vrijstaande woningen en zes twee-onder-één-kapwoningen. De kaveluitgifte is inmiddels gestart en belangstellenden hebben nog tot en met 4 december de tijd om een voorkeur voor een kavel aan te geven bij de gemeente. De officiële toewijzing van de kavels staat dan gepland voor 6 december.

Volgende stappen
Het bestemmingsplan voor dit bouwplan is inmiddels onherroepelijk. De voorbereidingen voor het bouwrijp maken zijn in volle gang. Het is de bedoeling dat de grond in het voorjaar bouwrijp wordt. Omdat wonen een belangrijk onderwerp is voor de inwoners, heeft wethouder Ben Blokhuis een rondje gemaakt langs de kernen en gesproken met de kernraden. De laatste gesprekken werden afgelopen week gehouden. 'Ik ben blij dat we in Ootmarsum weer een aantal woningen kunnen bijbouwen. Daarmee voorzien we in de behoefte van onze inwoners."

Inschrijven
Bent u geïnteresseerd in een kavel in dit plan en bent u nog niet ingeschreven als bouwgrondzoekende? Neem dan contact op met de gemeente Dinkelland. Kijk voor alle beschikbare kavels en de diverse bouwplannen op kavelsindinkelland.nl.