Afbeelding
Foto:

Rondwandeling Tecklenburg

TECKLENBURG - Zondag 9 december is er een sportieve natuurwandeling door Tecklenburg die wordt afgesloten op een gezellige kerstmarkt.

Ga op zondag 9 december mee met wandelgids Hans van der Heijden uit Oldenzaal. Hij heeft voor deze dag een fraaie wandeling uitgezet rondom het Duitse bergstadje Tecklenburg in het Teutoburgerwoud. De Canyon Blick wandeling van goed 17 kilometer begint bij het Kurpark van Tecklenburg en duurt circa 4 uur, inclusief enkele stops onderweg.

Geoefende wandelaars
De tocht gaat grotendeels over onverharde paden in een heuvelachtig landschap. De wandeling is geschikt voor geoefende wandelaars. Goede wandelschoenen en -kleding is een vereiste. Neem ook eten en drinken voor onderweg mee.

Kerstmarkt
Aan het einde van de middag komen we weer terug in Tecklenburg waar je de gezellige kerstmarkt kunt bezoeken. En mocht je meer dan één Glühwein gaan drinken, vergeet dan niet een BOB mee te nemen. Vervoer op eigen gelegenheid.

Informatie
U kunt gratis parkeren bij het Waldfreibad of Tennisclub Blau Weiß, Handal 55, Tecklenburg. Vertrek is om 11.00 uur vanaf de parkeerplaats van het Waldfreibad. Om mee te doen met de wandeling moet u zich vooraf aanmelden. Aanmelden doet u door een mail te sturen naar: teutowalk@gmail.com. Kosten voor de wandeling: vrije gift voor de gids. Dus meld je gauw aan en wandel mee!