Kerstbomen verkoop Concordia Overdinkel

OVERDINKEL - In december 2018 gaat muziekvereniging Concordia uit Overdinkel voor het eerst kerstbomen verkopen.

Zij verkopen echte Nordman kerstbomen vanaf €15. Ze garanderen de goedkoopste prijs uit de regio. De verkoop start vrijdagavond 7 december vanaf 18.30 uur met een heus kerstbomen feest. Dan is ''t muziekhoes'' geopend en zijn er vuurkorven aanwezig. U kunt dan onder het genot van een hapje en een drankje uw kerstboom reserveren of direct meenemen en genieten van een gezellige feestavond met kerstmuziek.

Volop gezelligheid
Zaterdag 8 december gaat de verkoop weer van start rond de klok van 09.00 uur tot 17.30 uur. Ook nu zijn er weer vuurkorven en is er warme chocolade melk, glühwein koffie en thee aanwezig. Kortom het belooft een gezellige verkoopdag te worden. Zondag 9 december zullen de resterende bomen verkocht worden vanaf 09.30 uur. Mochten er na deze dag nog bomen zijn dan zullen er via Facebook extra verkoopdagen worden aangekondigd.

Service
De Nordman bomen worden allemaal standaard met kluit geleverd, op verzoek kan deze er ook worden afgezaagd. Prijzen beginnen vanaf €15 voor een boom van 1,5m voor bomen van 2,0m ligt de prijs op €20 en bomen van 2,5m kosten €25 kortom de goedkoopste uit de regio. De bomen kunnen eventueel ook thuis worden bezorgd in de gemeente losser, zodat u niet zelf met de boom hoeft te slepen. Kortom een unieke kans om een prachtige kerstboom te kopen voor een klein prijsje. Wees er snel bij want op = op. Concordia hoopt u te mogen begroeten op 1 van deze dagen. Voor meer informatie kijk op onze website www.concordia-overdinkel.nl of kijk op onze facebookpagina.