Afbeelding
Foto:

Aan tafel! speciaal diner voor 55-plussers

OLDENZAAL - Op donderdag 29 november organiseert Impuls, in samenwerking met leerlingen van het Twents Carmel College, speciaal voor 55-plussers de activiteit: 'Aan Tafel'. Eet u mee?

Tijdens deze middag bereiden en serveren leerlingen, onder leiding van een docent een 3-gangen maaltijd. De leerlingen volgen de opleiding Horeca, Bakkerij en Recreatie. In deze opleiding leren zij onder andere hoe je als gastheer of gastvrouw gasten ontvangt in een restaurant, volgens de regels maaltijden serveert, hoe een kok in een grote keuken voor veel mensen een volledig menu maakt en hoe in de bakkerij brood en banket gemaakt wordt. Maar ook hoe je als recreatieleider op bijv. een camping een spelactiviteit bedenkt en begeleidt, hoe je kunt berekenen hoeveel een dienst of product kost en hoe je een telefoongesprek of een sollicitatiegesprek moet voeren. Een brede opleiding, waarbij de leerlingen te maken krijgen met verschillende onderdelen, zodat ze kunnen ervaren waar hun interesses liggen en waar ze goed in zijn.

Eet mee
Lijkt het u leuk om te proeven wat deze leerlingen hebben gekookt? Kom dan op donderdag 29 november naar Impuls, locatie Breedwijs. De maaltijd wordt om 12.00 uur geserveerd. U bent vanaf 11.00 uur van harte welkom voor een kopje koffie of thee. De kosten bedragen €7,00 per persoon. Vindt u het leuk om vaker samen te eten? Dat kan! Impuls organiseert iedere dinsdag en donderdag de 'Open Eettafel'. In een huiselijke sfeer wordt er een warme maaltijd geserveerd. Ook hier geldt dat u vanaf 11.00 uur welkom bent. Aansluitend wordt de maaltijd geserveerd en rond 13.00 uur is de afsluiting. De 'Open Eettafel' vindt plaats bij Breedwijs aan de Helmichstraat 42b. De maaltijd kost € 7,00 per keer, inclusief een kopje koffie of thee.

Aanmelden
Wilt u mee komen eten op 29 november? Meld u zich dan uiterlijk 27 november aan via info@impuls-oldenzaal.nl of telefonisch via 0541 – 57 14 14. Wilt u meer informatie over de open eettafel of wilt u zich daarvoor aanmelden? Neem dan telefonisch contact met ons op en vraag naar Dian van Beest.