Afbeelding
Foto:

JUDO-CLINIC van Carlos Platier Luna bij Hantei

OLDENZAAL - Donderdag 15 november hebben ruim 220 kinderen van het Oldenzaalse basisonderwijs deelgenomen aan de judo-clinics. Deze clinics waren de afsluiting van een de judolessen die de kinderen konden volgen bij Hantei, die waren aangeboden in het kader van hun 50-jarig jubileum.

De afsluitende clinic, met per keer 60 kinderen op de mat in de dojo werd verzorgd door Carlos Platier Luna. Bij Hantei bekend als succesvol judoka en uiteraard als winnaar van Expeditie Robinson 2017. Met groot enthousiasme werd er meegedaan, met judo-gerelateerde spelletjes, waarbij respect, snelheid en concentratie ingebouwde elementen waren.

Plezier
Carlos weet de kinderen plezier te bezorgen. Iedereen kreeg als aandenken een oorkonde mee als bewijs van deelname. Dat zoveel kinderen konden genieten van deze sport is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Boeskoolfonds en de Gemeente. Op 28 november volgt een afsluitende taekwondo-clinic, die wordt verzorgd door de oud-wereldkampioen taekwondo Henk Meijer.