Afbeelding
Foto:

AutoMaatje Losser op zoek naar meer chauffeurs!

LOSSER - Met ANWB AutoMaatje kunnen minder mobiele mensen er weer op uit! In Losser maken 33 deelnemers gebruik van ANWB AutoMaatje en het aantal aanmeldingen neemt wekelijks toe.

Dit is mogelijk dank zij een groep enthousiaste vrijwilligers die zich inzetten voor hun plaatsgenoten. ANWB AutoMaatje Losser heeft op dit moment 15 vrijwillige chauffeurs die met veel plezier mensen wegbrengen of ophalen voor een bezoekje aan de dokter, fysiotherapeut of ziekenhuisbezoek. De chauffeurs kunnen ook ingeschakeld worden voor leuke doelen zoals een bezoekje afleggen, naar de kapper of gezellig winkelen gaan. Lijkt het u leuk om als vrijwilliger voor ANWB AutoMaatje Losser te rijden? Neemt u dan contact met Stichting Fundament! Voor de gereden kilometers ontvangt de chauffeur een kleine onkostenvergoeding van 30 cent per kilometer. Informatie: Stichting Fundament telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 09.00-12.00 uur telefoon: 053-5369402 / mail: anwbautomaatje@stichtingfundament.nl.

Succes
AutoMaatje is de afgelopen tijd in steeds meer gemeenten actief geworden met als doel om met name senioren en mensen met een beperking nog een extra reismogelijkheid te bieden. Openbaar vervoer is namelijk lang niet altijd toereikend of even makkelijk in gebruik. Nog afgezien van de slechte bereikbaarheid in de buitengebieden.