Afbeelding
Foto:

Concordia Overdinkel houdt Novemberfest

OVERDINKEL - Zaterdag 24 november is het dan weer zover. Concordia houdt dan haar jaarlijkse thema concert. Met dit jaar het thema Oktoberfeest in november. Waan u deze avond in een ware Bayerische feesttent.

De zaal is aangekleed als een echte oktoberfeesttent volledig in stijl met blauw witte vlaggen, lange tafels en banken en uiteraard pullen bier. Het A-orkest volledig gehuld in Dirndl en Lederhose zal deze avond echte Oostenrijkse muziek ten gehore brengen. Denk hierbij aan Anton aus Tirol, ein prosit en niet te vergeten Bohmischer traum. Natuurlijk zal ook de oberkrainer groep op het podium verschijnen.

Komt u ook?
Heeft u zin in een leuke avond om niet meer te vergeten dan bent u van harte uitgenodigd om dit themafeest bij te wonen. Tevens wordt u verzocht om in Oostenrijkse stijl verkleed te komen, zodat niet alleen het orkest maar ook het publiek bijdraagt aan deze mooie avond.

Locatie
Het wordt een feest voor het oor, maar ook voor het oog. Laat u verrassen. Het concert wordt gehouden in het Muziekhoes aan de Hoofdstraat 66a in Overdinkel en het zal om 20.00 uur beginnen.

Meer informatie
De toegang voor het Novemberfest is geheel gratis. Voor meer informatie over het Novemberfest kunt u kijken op onze website www.concordia-overdinkel.nl.