Afbeelding
Foto:

Galaconcert Muziekvereniging Excelsior Losser

LOSSER - Muziekvereniging Excelsior heeft dit jaar iets te vieren: het 110 jarig bestaan! Dit jaar staat ook in het teken van 70 jaar tamboerkorps en 50 jaar majorettes, tegenwoordig Twirl. Een topprestatie, waar Excelsior trots op mag zijn.

Excelsior heeft dit jaar al flink uitgepakt met diverse concerten, waaronder het Nieuwjaarsconcert. Het "Excelsior in concert" concert in het Openluchttheater Brilmansdennen was uitverkocht met 650 bezoekers. Een heel mooi avond vol muziek en dans. Op de verjaardag van Johma, in het centrum van Losser, mochten zij een groot deel van de muzikale omlijsting verzorgen. Een stijlvolle herdenking in Park de Drie Bogen, een concert op de Wilmersberg en meer optredens maakten het tot een topjaar

Gala-concert
Excelsior wil nog een keer flink uitpakken met het gala-concert in de Maria Geboortekerk op zaterdag 24 november. Er zijn veel nieuwe werken te horen en de muzikanten waren dan ook druk bezig met het studeren. Prachtige muziek van het orkest onder leiding Onno Jagers, met medewerking van Karin Hertsenberg. Het orkest heeft al vaak samen met haar opgetreden. Eric ten Bos beter bekend als zanger van de bekende band ENorm komt ook. Hij zal soleren met het orkest en combo, maar ook een duet zingen met Karin. Wat denkt u van het nummer Barcelona of the Beatles hit; Hey Jude. Het wordt een warm concert in de kille wintermaand, heerlijk samen genieten van muziek, de prachtige kerk, met zelfs een knipoog naar de kerst, dat mag, zo in het laatste weekend voor de 1e advent. Meer verklappen we niet. Laat u verrassen! Vooraf een hapje eten, dat kan in Grand Café Smit, de oude Apotheek en Eetcafé het Readthuys. Zij hebben een galamenu samengesteld met een gereduceerde entree voor het concert. Excelsior zorgt voor een mooie gereserveerde plaats in de kerk. Reserveringen hiervoor rechtstreeks bij de deelnemende horeca zaken. Kaarten á 10 euro per persoon zijn te reserveren via info@excelsior-losser.nl of in de voorverkoop bij Primera Marcel in Losser. U kunt op de avond zelf aan de kassa kaarten kopen.