Afbeelding
Foto:

Voorstellingen Kiek'n wat Wödt

TUBBERGEN - Op 23, 24 en 25 november 2018 vinden de jaarlijkse toneelvoorstellingen plaats van Toneelvereniging Kiek'n wat Wödt in Tubbergen.

De voorstellingen vinden plaats bij Dorpshuis de Huve, Prins Bernhardstraat 11, Tubbergen, aanvang 20.00 uur. Kaarten zijn te koop bij Groentehal Oosterik Tubbergen, kosten in voorverkoop € 5, of 's avonds aan de zaal € 6 (maar vol is vol). Het blijspel heet "Niets is wat het lijkt" geschreven door Jan Tol en Astrid Baijs. De spelersgroep is op dit moment bezig met de laatste repetities. Het belooft weer een gezellige en vooral dolkomische avond te worden.

Het verhaal
Moet je als vader actie ondernemen als je merkt dat het huwelijk van je dochter niet goed is? En hoe pak je dat dan aan? Arnold Koopmans denkt de oplossing gevonden te hebben. Hij boekt voor zijn dochter en schoonzoon een hotelletje en vraagt zijn vriendin Margretha Buismans om daar te gaan kijken hoe het werkelijk zit tussen die twee. Voordeel is dat ze Margretha niet kennen, zij kan dus rustig haar gang gaan. Denkt ze… Al snel blijkt dat er enkele gasten in het hotel verblijven die haar wel zeer bekend zijn! Het mooie plannetje valt in duigen. Wat nu? De bazige hoteleigenaresse Trijntje en haar luie dochter Lotte gaan zich er mee bemoeien en Margretha is genoodzaakt om "undercover" te gaan. Maar .. zij is niet de enige! Welke rol spelen Arnold, postbode Jopie en Notaris Achterberg? De zaak dreigt uit de hand te lopen als de hulp van Arnold wordt ingeroepen. Dit leidt tot nog meer vreemde maar dolkomische situaties waardoor uiteindelijk "NIETS IS WAT HET LIJKT". Komt u ook kijken?