Afbeelding
Foto:

Rondje Denekamp viert Sinterklaas!

DENEKAMP - We gaan er voor, Rondje Denekamp staat weer gepland!

Zaterdag 24 november is het weer feest bij 65 ondernemers in het centrum van Denekamp. Dit keer is er gekozen voor het thema: Rondje Denekamp viert Sinterklaas!

Volop gezelligheid
Wie weet er nu niet dat Sinterklaas weer in het land is. En helemaal met de komende feestmaand in het vooruitzicht, of dit nu Sinterklaas of Kerstmis is, willen de ondernemers in Denekamp hun klanten graag een eindje op weg helpen door leuke acties en aanbiedingen voor hun klanten te bedenken. Met maar liefst 65 deelnemende bedrijven is er voor iedereen wat leuks te vinden in Denekamp. Een gezellig centrum met een mooie diversiteit aan ondernemers in iedere branche. Natuurlijk zijn ook SInterklaas en zijn Pieten weer van de partij om iedereen te ontmoeten. Jullie komen natuurlijk ook naar Denekamp voor deze gezellige dag voor het hele gezin!

Leuke acties
Kom gezellig winkelen en herken de deelnemende ondernemers aan de groene ballonnen en hun Sinterklaas-versieringen. Bij besteding bij één van de 65 deelnemende winkels of horeca-gelegenheden ontvang je een stempel op de spaarkaart. Een volle spaarkaart met vijf stempels is in te leveren bij Dio Marieke op de Eurowerft of bij Boetiek KiJan aan de Vledderstraat. U maakt dan kans op één van de maar liefst 65 prijzen! Leuker kunnen we het niet maken. Denekamp: helemaal zo gek nog niet!