Eerste succes Vogelvereniging Ootmarsum

OOTMARSUM - De Vogelvereniging Ootmarsum heeft de eerste successen al weer geboekt voor dit seizoen. Harrie ter Haar heeft met zijn vogels in Lochem weer vele prijzen in de wacht gesleept.

Goud was er voor zijn vogels: Stel Geel intensief (187 punten). Enkel Fifi Fancy (91 punten). Stam Fifi fancy (371 punten). Enkel Fici Fancy licht Bond (92 punten). Stel Fifi Fancy licht Bond (183 punten). Stel Gloster Consort Bonker Bond (185 punten) en Enkel Gloster Consort Donker Bond (92 punten).

Zilver
Ook viel hij in de prijzen met zilver, namelijk met zijn vogels: Gloster Consort (92 punten) en Gloster Carona (91 punten). Vogelvereniging Ootmarsum wenst hem heel veel succes verder, tijdens de overige tentoonstellingen.

De agenda
De Vogelvereniging Ootmarsum kijkt al weer vooruit naar de Euregio Vogel Show die in Ootmarsum gehouden zal worden in het weekend van 24 en 25 november. In december staat in Ommen de district-tentoonstelling op het programma en natuurlijk niet te vergeten Mondial 2019 in Zwolle komend jaar.