Afbeelding
Foto:

Ronde Tafel organiseert "diner van Heren voor Heren"

OLDENZAAL - Op woensdag 14 november 2018 organiseert de Ronde Tafel Oldenzaal een volledig verzorgt 4-gangen Herendiner.

De Ronde Tafel Oldenzaal heeft zich ter doel gesteld om een gezellige avond te organiseren voor alleenstaande oudere heren waarbij ontmoeting centraal staat. Door het organiseren van deze avond hopen wij een bijdrage te leveren aan het tegengaan van een sociaal isolement en juist (potentiƫle) kwetsbare mensen met elkaar in contact te laten komen. Meer dan een miljoen mensen voelen zich eenzaam, wat zeker met de jaren toeneemt. Bijvoorbeeld na verlies van een partner.

Samenwerking
Daarnaast vinden wij het ook erg bijzonder om als Ronde Tafel, met allemaal mannen tussen de 25 en 40 jaar, ons in te zetten voor onze oudere medemens en verhalen uit te wisselen over vroeger en de dag van vandaag. Het diner wordt geheel gratis verzorgd door de inzet van diverse ondernemers uit Oldenzaal, de inzet van diverse zorgorganisaties en de inzet van leden van de Ronde Tafel.

Aanmelden
Het diner zal plaatsvinden bij de Molenkamp (Monnikstraat 33 te Oldenzaal) en zal aanvangen om 17.00 uur en naar verwachting rond 21.00 uur eindigen. Aanmeldingen zijn erg welkom! Aanmelden kan tot en met zondag 11 november 2018 door te mailen naar p.boswerger@safetyservice.nl of te bellen/sms/app met Pim Boswerger via 06-22989007. Graag bij uw aanmelding ook vermelden of er speciale dieetwensen en/of vervoerswensen zijn. Wij hopen kijken uit naar een zeer bijzondere avond en hopen hiermee een jaarlijkse traditie neer te zetten.

Ruud Brinkman
Voorzitter Ronde Tafel