Afbeelding
Foto:

Thuiszorg, maar dan anders!

ENSCHEDE - Wilt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen? Of zoekt u ondersteuning bij de zorg voor uw ouder of partner met dementie? Heeft u een zorgindicatie via het zorgkantoor, de gemeente of de zorgverzekeraar? Wij kunnen onze diensten via uw indicatie middels een persoonsgebonden budget mogelijk maken. Ook zonder indicatie kunt u van onze diensten gebruik maken.

Zo lang mogelijk thuis blijven wonen ook als het leven van alledag moeilijker wordt? Home Instead Thuisservice ondersteunt met haar team van medewerkers, CAREGivers genaamd, senioren om dit mogelijk te maken in de regio Enschede. Praktische ondersteuning, gezelschap, begeleiding of hulp bij het wassen en aankleden, samen met u zoeken wij de CAREGiver die bij u past. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week inzetbaar op het tijdstip dat u wenst en zolang u wilt.

Professioneel
CAREGivers zijn professioneel opgeleid in het omgaan met mensen met dementie, zij hebben levenservaring en worden op basis van een persoonlijke match aan u voorgesteld als vaste medewerker. Wij geloven dat de persoonlijke relatie die tussen de klant en de CAREGiver ontstaat het belangrijke vertrekpunt is voor goede zorg. Wij maken graag het verschil voor u. Persoonlijk en op maat, zoals u dat wenst. Neemt u voor vragen of meer informatie contact op met onze klantcoördinator via 053 30 30 122.

Meer informatie
Home Instead Thuisservice Enschede is gevestigd aan de Hengelosestraat 100-2. Postcode 7514 AK Enschede. Bel voor informatie met 053-30-30-122 of mail: info.enschede@homeinstead.nl