Afbeelding
Foto:

Geslaagd herfsttoernooi voor de jeugd

DENEKAMP - Afgelopen week werd door de Tennis Vereniging Denekamp een toernooi georganiseerd voor de jeugd van TVD. Naast de eigen jeugd was er ook deelname van de jeugd van TZB uit Oldenzaal en TCO uit Ootmarsum.

Maar liefst 47 enthousiaste kinderen waren aanwezig. Na bekendmaking van de poule-indeling begonnen allen gezamenlijk aan een warming up onder leiding van de jeugd trainsters Wendy Bartelink en Carolien Brüggeman. Daarna was het tijd voor tennis. De diverse koppels werden in hun niveau door middel van het trekken van een speelkaart aan elkaar gekoppeld. Zo speelden de rode boeren samen tegen de zwarte boeren en meer..

Gezelligheid
Naast tennis was er ook ruimte voor een potje voetbal en/of hockey zodat de kinderen bijna 2,5 uur achter elkaar in beweging waren. Tussendoor was tijd voor ranja en fruit. Na afloop was er een broodje knakworst en natuurlijk de prijsuitreiking door Wendy. Er was een uitgebreide prijzentafel waardoor alle kinderen tevreden met een prijsje naar huis gingen. De werkgroep vakantietoernooien van TVD kan terug zien op een zeer geslaagd toernooi. Het eerstvolgende toernooi zal naar verwachting in kerstvakantie plaatsvinden.

Afbeelding