Afbeelding
Foto:

Spreekuur sociaal team nu ook in De Walgaarden

OLDENZAAL - Het Sociaal Team Oldenzaal is dagelijks te bereiken voor allerhande vragen over zelfstandig wonen, vrijetijdsbesteding, financiƫn of hulpvragen. Vanaf 8 november houdt het Sociaal Team ook spreekuur bij De Walgaarden.

Iedere donderdag van 14.30 uur tot 15.30 uur houden een wijkverpleegkundige en een ouderen adviseur spreekuur in de Ontmoetingsruimte van De Walgaarden. Iedereen kan binnenlopen voor concrete hulp of een steuntje in de rug. De medewerkers beschikken over verschillende kennis en ervaringen. Bijvoorbeeld op het gebied van maatschappelijk werk, buurtwerk, financiƫn en schulden, ondersteuning en begeleiding.

Contact
U kunt het Sociaal Team ook op de gebruikelijke manier blijven benaderen. Dit kan telefonisch op het nummer: 0541 - 57 14 14 (normaal beltarief) of binnenlopen bij het inloopspreekuur in het Michgoriushuis, Marktstraat 10, Oldenzaal. Dit kan op werkdagen tussen 09.00 uur en 13.00 uur. Ook kunt u vanaf 8 november naar het spreekuur in de Walgaarden, op donderdag van 14.30 uur tot 15.30 uur. Of mail naar sociaalteam@impuls-oldenzaal.nl. Het sociaal team is er voor alle Oldenzalers met een hulpvraag. U kunt gratis gebruik maken van de hulp van het sociaal team.