Afbeelding
Foto:

Hart van Noordoost-Twente
wekelijks bij u op de mat!

ENSCHEDE - Voor u ligt het eerste exemplaar van uw nieuwe weekkrant, Hart van Noordoost-Twente. DWF Mediamakers uit Enschede heeft de activiteiten van Beleef! Noordoost-Twente overgenomen, waardoor u vanaf nu deze krant zult ontvangen.

DWF Mediamakers is met name actief als uitgever van diverse regionale 'Hart Van'-kranten, maar ook diverse gespecialiseerde bijlagen en uitgaven. Zo leest u iedere maand in de Autopaper het laatste autonieuws van regionale bedrijven. Maar ook ontving u dit jaar de tweede editie van de Hart van Military, waarbij de Military van Boekelo centraal staat. Onze kerntaak is en blijft het brengen van lokaal nieuws en achtergronden in al zijn facetten.

Rijke ervaring
Onze redactie is de afgelopen jaren al veel werkzaam geweest in Oldenzaal en Losser, waar nu als nieuwe werkgebied Dinkelland en Tubbergen bij komen. Een ontwikkeling die wij als nieuws-liefhebbers met veel enthousiasme tegemoet zagen. Want, zo leert de ervaring, het nieuws stopt tegenwoordig niet meer bij de gemeentegrens. De vier Noordoost-Twentse gemeenten zijn als goede noabers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij willen graag voor ál onze lezers een boeiende, ontroerende, prikkelende en bovenal lokale krant maken. Met nieuws over sport, achtergronden, lifestyle en meer. Waar u de successen van uw lokale voetbalclub treft, maar ook de laatste politieke beslommeringen. Natuurlijk bieden wij ook u als ondernemer veel mogelijkheden om uw boodschap onder de aandacht te brengen.

Goede noabers
DWF Mediamakers neemt de activiteiten van Beleef! Noordoost-Twente over van de Grafschafter Nachrichten. Beide bedrijven waren al enige tijd met elkaar in gesprek over dit ambitieuze plan. Vorige week hebben directeur Jochen Anderweit van Grafschafter Nachrichten en Dick Hüve van DWF Mediamakers een formeel akkoord bereikt.Het samenwerken tussen DWF en GN biedt namelijk veel nieuwe mogelijkheden. Zu kunnen ondernemers straks grensoverschrijdend adverteren om zo een nog breder publiek te trekken. De Hart-kranten vielen tot nu toe op de mat bij 217.500 huishoudens door heel Twente, waar nu nog eens 48.000 huishoudens bij komen.