Afbeelding
Foto:

Grensstreek viert feest

TWENTE - Afgelopen zaterdag zijn de kampioenen van 2018 van de CC1 De Grensstreek, tijdens de jaarlijkse feestavond, gehuldigd en zijn de prijzen van het afgelopen seizoen uitgereikt.

Bij De Grensstreek zijn alle postduivenverenigingen uit Oldenzaal, Denekamp en Ootmarsum aangesloten. De verenigingen hebben ook leden uit Weerselo, Tilligte, Lattrop en Lonneker. Samen hebben de verenigingen ongeveer 125 leden. Ongeveer 90 leden daarvan doen mee aan de wedvluchten. De feestavond vond plaats in het clubgebouw van De Zwaluw/De Snelvlucht aan de Molenkampstraat in Oldenzaal.

Kampioenen
Op de foto staan de generale kampioenen en de jeugdkampioen. Van links naar rechts staand: Johnny Bekkedam, Frans Oude Lashof (Comb. Oude Lashof), Aloys Kamphuis, Harry Hellen, Wim Tijkorte, Vincent Bonnes, Henk Ruël en Peter van Langen (Gebr. van Langen). Van links naar rechts zittend: Hans Bont (Comb. Bont), Frans Oude Nijeweme, Riet Oude Lashof (Comb. Oude Lashof), Julian Hampsink, Bennie Nolten en Frans Oude Elferink (Oude Elferink & Zn.).